Про це він розповів у своєму блозі.

«Taurus нам не дають, щоб ми, не дай Боже, москву не подряпали. Ми одну «москву» втопили, він боїться, що й другу теж якось туди ж відправимо за тим кораблем. І як на замовлення в наздогін моєї розповіді про Шольца прийшла новина. Фінляндія заявила, що дозволяє використовувати фінську зброю по будь-яких цілях. Немає жодних обмежень, хочете - стріляйте по москві, якщо доб'єте», - розповідає Михайло Шейтельман.

А далі, продовжує він, сімоньян заявила, що отримала відео, на якому німецькі офіцери обговорюють удар по Кримському мосту. По-перше, зазначає експерт, нічого дивного, удар по Кримському мосту обговорюють всі і всюди, і на «Рамштайнах», і в Пентагоні.

Далі ж, розповідає він, володін збудився і сказав, що взагалі чекає від Німеччини пояснення, якими рішеннями вони там у Бундесвері керувалися, чи буде за це покарання і чи знають про це депутати Бундестагу.

«володін, у нас є відповідь, я можу дати, не треба турбувати шановних людей. Якими рішеннями керувалися військові Бундесверу? Рішенням ООН про те, що росія веде проти України агресивну війну, що це військова агресія, рішенням також засновників ООН про те, що всі країни світу мають допомогти у відбитті військової агресії. Чи понесуть вони покарання? Ні, німецькі військові будуть нагороджені у разі, якщо операцію буде вдало проведено і Кримський міст буде знищено. Чи знають про те, що сталося, депутати Бундестагу? Звичайно, знають, адже це депутати Бундестагу минулого тижня проголосували за те, щоб надати Україні далекобійну зброю», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Разумков розповів, чому скасували виплату військовим у 30 тисяч.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, як кремль отримує інформацію від нашого Міноборони.