Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Передусім експерт зазначає, що те, що ми бачили у росії, це не вибори президента, а процедура визначення директора російської федерації. Очевидно, констатує він, на фоні нестабільності останнім часом у росії путін все одно продовжить свою легітимність ще на роки.

«Хочу подякувати ГУР, СБУ, ЗСУ, вони провели дуже потужну операцію зі знищення НПЗ російської федерації. Ви знаєте, скільки ми сьогодні запинили? 12%. А ви знаєте, скільки це? Це 30 млн тонн. І не потрібні санкцій. Дайте нам зброю, і ми запинимо путіна без питань. Ми щось чекаємо, говоримо про якісь санкції. Які санкції? Дайте ракети!», - коментує Георгій Біркадзе.

Як він розповідає, у росії було опитування щодо цих атак по НПЗ, люди розповідали, як на це потрібно відповісти. За словами експерта, 9% опитаних сказали, що росії треба зупинитись, 11% - що треба перестати бити по Україні, мовляв, тоді удари у по росії зупиняться, 32% - що треба жорсткіше обстрілювати Україну, і 36% - що треба посилювати ППО. Отож, констатує він, ми бачимо, скільки відсотків росіян далі підтримують тероризм.

«Якщо хтось думає, що росія - це терористична держава з 24 лютого 2022 року, то ні, вони завжди були такі. Ця держава знищувала Грузію, знищувала Молдову, знищувала всіх. Тому я вважаю, що потрібно про це пам'ятати і знати, що це росія - це терористична країна», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарасенко розповіла, чи забезпечує влада умови для повернення українських біженців.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як відбувається сьогодні робота наших портів.