Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, Макрон заявив, що Франція не просто так є ядерною країною, що їм не можна бути слабкими, треба домогтися миру в Україні, хоча французькі війська не будуть проводити наступ, не візьмуть на себе ініціативу, але нам цього й не треба, із цим ЗСУ самі розберуться.

«Далі Макрон сказав, що надто слабка у них військова промисловість у Франції, каже, подивіться, Україна використовує один снаряд проти 10 російських. Куди це годиться? І я, каже, наказав наростити виробництво снарядів, бо Франція виробляє всього 100 снарядів на рік, я наказав наростити виробництво гаубиць CAESAR, і всі вони поїдуть в Україну, сказав Макрон», - розповідає Михайло Шейтельман.

Але ключове, наголошує він, те, що Макрон назвав нашу повномасштабну війну екзистенційною для Європи, тобто не лише для України. Як пояснює експерт, те, що це війна за існування України, ми знали чудово, а тепер виявляється, що це ще й війна за існування Європи.

«Дух Макрона ми зрозуміли. У Європі з'явився ще один новий лідер, який готовий захищати принципи свободи, рівності та братерства, як кажуть у Франції», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, коли ЗСУ зможуть скористатися допомогою, яка зараз йде від США і Чехії.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про небезпеки для Києва і можливий візит Папи Римського.