Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

«Незабаром, за публічною інформацією, планується візит президента України Володимира Зеленського у Єреван до Пашиняна. Як на мене, це мега подія для всього регіону. Так, ми знаємо про їхню зустріч в іспанській Гранаді, ми знаємо, що ця зустріч була конструктивною. І ось, чесно кажучи, у ній зацікавлені всі. Це повний пазл», - зазначає Олексій Буряченко.

За словами гостя програми, він би дуже хотів, щоби зустріч відбулася, і хотів би бути присутнім з українського боку, але поки що це не можливо через невирішене питання безпеки. Як пояснює експерт, туди, де росіяни мають якусь частку контролю, не варто відправляти лідера незалежного демократичного світу, це просто віддати Зеленського до лап ФСБ.

Тому, констатує він, нехай Вірменія вирішить питання з безпекою, прибере росіян із кордону, з аеропортів, а тоді побачимо. До того ж, додає експерт, насправді і Пашинян, і всі у цьому дуже зацікавлені, там постійно проводяться мітинги.

«Коли росіяни підуть, тоді можна буде і спокійно поїхати до Вірменії, і зустрінеться президент України з Пашиняном, з прем'єр-міністром. Дуже складна ситуація у Вірменії, повірте. Це не те географічне положення України, де хоч із якихось боків є друзі. Візьмемо, як би не виходило, Польщу, вона таки багато чого зробила, що би не говорили. У Вірменії на сьогодні нікого там немає, щоб підтримати», - робить висновок Сурен Петросян.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що Захід надто пізно взявся за росію з її обходом санкцій.

Також Знай.ua писав про те, що Дикий розповів, чи Європа сприймає серйозно загрозу війни з росією.