Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, на уточнювальні запитання спікер Джонсон не відповів, чи будуть вони голосувати за допомогу Ізраїлю разом із допомогою Україні, але саме це пакетне голосування нам потрібно. Тим паче, додає він, проєкт пройшов уже Сенат, тобто його можна буде швидше ухвалити.

«У разі, якби Україна мала зараз всі необхідні засоби, якби нам стабільно надходила допомога від наших партнерів, Сполучених Штатів, і збільшена допомога від європейських держав, цей російський наступ був би вже розбитий. російські війська понесли би значні втрати, і темп їх просування був би значно сповільнений», - підкреслює Олександр Мусієнко.

До того ж, зазначає експерт, якби була ця допомога від США, від Європи, ще й наш ресурс, наші безпілотники, РЕБи, Україна вже би перейшла до контратаки. Так, стверджує він, це би вже були контрнаступальні дії, нехай обмежені, нехай на локальних напрямках, тактичні, з тактичними результатами, але все ж таки.

«Тому те, що зволікають американські політики, може свідчити про те, що вони не хочуть бачити українську історію успіху, вони не хочуть бачити розгрому російських військ. Вони не хочуть, аби росія зазнала тотальної поразки, шукають постійно шляхи, яким чином пом'якшити для росії абсолютно негативні наслідки та тенденції, які для неї складаються», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш повідомила, що росіяни хочуть повністю знищити нашу енергетичну інфраструктуру.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому Україна купує китайські дрони.