Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, пропозиція Макрона щодо відправки військ в Україну зараз обговорюється на всіх міжнародних майданчиках, це тільки у нас про це мало говорять, але ця ідея – факт, тому і ми маємо вести дискусії про це. Щодо цього, констатує він, вже висловлювалася і Швеція, і Нідерланди, і Британія, і тим паче Франція.

«Наші партнери цей варіант розглядають. Отже, і нам варто про це задумуватися, отже, і нам треба поставити собі все ж таки певні червоні лінії чи стовпи, принципи, за яких ці війська мають прийти і допомогти у той чи інший спосіб разом зі зброєю зокрема. Це не виключає питання того, що Україні потрібно постачати надалі різні боєприпаси і системи озброєнь. Одне інше не виключає», - пояснює Олександр Мусієнко.

Принагідно експерт згадує, що зараз активно обговорюється угода про гарантії безпеки із США, про це говорив під час свого візиту до Києва держсекретар Блінкен. На його думку, якраз от ця угода має містити дещо більше, ніж інші.

«Ну, по коштах, які Сполучені Штати виділятимуть на підтримку України, кошти на підтримку і виробництво зброї, на підтримку українського військово-промислового комплексу, це все є, кошти на подальше забезпечення озброєнь, розмінування тощо. Мені видається, що в ідеалі потрібно забезпечити і передбачити умови розташування зокрема і американського контингенту, американських контингентів в Україні, і це має бути прописано», - міркує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи допоможуть Україні F-16, які будуть тут упродовж місяців.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн попередила про провокації з боку білорусі.