Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Більшість людей надає перевагу готовій їжі, вони самі собі не готують, розумієте? Як українці голосували? Ось симпатичний чоловік. Вони голосують за тих, хто їм подобається, а не хто пропонує програму. Ось так само і в інформаційній сфері. Якщо подобається, якщо викликає довіру людина, їй починають вірити. А це означає в інформаційній сфері, що, якщо людині вірять, то вона талановита як інформаційник чи як пропагандист», - пояснює Наталія Влащенко.

На її думку, ми маємо створювати такі впливові платформи, впливову міжнародну інформаційну корпорацію, яка працюватиме на нас, яка буде переконливою і яку чутимуть. Тобто, констатує журналістка, взяти два десятки талановитих людей, дати їм завдання, і буде результат.

А щодо росії, підкреслює гостя програми, то їхня пропаганда створила фашистську державу, і воюємо ми з цілою імперією: це і держава, і фанатичні люди, і їхній фюрер, і освіта, і культура.

«Ось є одні двері, і у них ви повинні входити, з них виходити, якщо ми вам дозволимо, от і все. Тому, звичайно, не дарма ж такі привілейовані, наприклад, за часів сталінізму були хто? Ідеологи, партійні чиновники та діячі культури. Тому що вони розуміли, хто є посередником між тоталітарною владою та народом», - підсумовує Наталія Влащенко.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чому росії вигідний замах на Фіцо.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи настав час міняти український уряд.