Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«По-перше, хочу вам сказати, що гелікоптери – це небезпечні літаки, але на них літають, і ми, на жаль, маємо дуже-дуже поганий приклад, коли розбилася наша легенда – міністр внутрішніх справ Монастирський і заступник Євгеній Єнін. Дуже велика була втрата для нас», - зазначає Георгій Біркадзе.

А щодо трагедії з Раїсі, пояснює він, то тут треба розуміти, що в Ірані двовладдя: перша вертикаль – це духовний лідер Хаменеї, який стоїть вище за другу – президента, який якраз і загинув в авіакатастрофі. До того ж, додає експерт, Раїсі у майбутньому повинен був стати духовним лідером, такий був план, але, на жаль сталося, що сталося.

«У кожної вертикалі є своя армія, вони між собою, буває, сперечаються, але, буває, у них є діалог. Хочу сказати, що вплив набагато більший має цей духовний лідер, і він сьогодні залишається. У нього з росією дуже гарні відносини, тому нічого не зміниться», - стверджує Георгій Біркадзе.

Скоро, констатує він, в Ірані будуть вибори, і залишається чекати на список кандидатів, бо треба розуміти, що там можуть опинитися і люди зі спецслужб, який лобіює росія і які лобіюють росію. Або, додає експерт, це може бути теперішній віцепрезидент Ірану, це людина, яка і відповідала весь цей час за відносини з росією.

Популярні новини зараз
Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаленко розповів, чи продовжить Байден війну за Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про несправедливість економічного бронювання.

https://youtu.be/tm_g0Qzk6ao