Про це він розповів у своєму блозі.

«Зараз окреслюються наміри російських військ. Тобто вони фактично протягом червня будуть зайняті тим, щоби розтягти нашу лінію оборони, змушувати наші підрозділи діяти на кількох ділянках фронту, використовувати БК, використовувати снаряди з метою, аби викинути окупантів за межі України», - розповідає Олександр Мусієнко.

Відповідно, продовжує він, на Донеччині ворог буде ставити перед собою завдання просунутися вглиб настільки, наскільки можливо. І плюс, додає експерт, він намагатись дестабілізувати і підривати ситуацію всередині України і європейських країн, бо без внутрішньої дестабілізації, без розхитування ситуації перемогти ворогові неможливо.

«Фактично вони розуміють, що для них зараз тотальної перемоги бути не може, вони можуть обмежитися лише тими рубежами, які можуть зафіксувати, окупувати. Звідти вони будуть виходити на те, щоби активізувати трек перемир'я по лінії фронту, припинення вогню», - стверджує Олександр Мусієнко.

За його словами, цей трек уже певною мірою активізований, всі ми бачимо ці заяви і вкиди з російського боку в іноземні ЗМІ, а також висловлювання Китаю. До того ж, додає експерт, йдеться же про китайський мирний план, про це перемир'я по лінії фронту, і зараз путін з лукашенком залякують і шантажують Європу.

Популярні новини зараз
Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що ми мусимо проводити мобілізацію, безперечно, але вона може бути розумною.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чого добивається Китай своїми мирними планами щодо України і захопленням Тайваню.