Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зараз розганяється прокремлівський наратив серед українського населення, що на Харків чекає доля Маріуполя. Як ви можете прокоментувати це з точки зору Оракула Шрі Матрика?

Не чекає на Харків доля Маріуполя, оскільки ситуація діаметрально протилежна. По-перше, це місто не окуповане і окуповане не буде. Далі – це місто, яке, незважаючи на всі випробування, продовжує мати потужний потенціал.

Я можу сказати, що на це місто буде виділено великі кошти, і все ж таки військове зміцнення цього міста відбудеться, просто воно відбудеться не так швидко, як потрібно і як нам би хотілося. І ситуація в Харкові зміниться, і ось дійсно зміни розпочнуться з липня. Найімовірніше, що таки в липні дотиснуть якісь ще системи ППО та виділення військового необхідного потенціалу, який має там знаходитися. Це все буде.

І Харків не буде знищено, його не буде доведено до якогось стану неможливості там жити, як Маріуполь. Цілком інша доля у цього міста. Але те, що він зазнаватиме жорстоких атак і руйнувань, і ще будуть жертви до кінця травня і в червні, на жаль, так показує розклад.

Популярні новини зараз
Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що не так із обороною Харківщині.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, навіщо насправді путін їздив до Сі.