Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Такий спосіб знищення – вбивство людей – це не правильно, крім одного чоловіка, який у кремлі. Вважаю, що в кремлі треба обов'язково таким шляхом знищувати путіна. А не до інших людей, я маю на увазі людей Європи. Я його (ред. – Фіцо) не люблю, дуже скептично ставлюсь до Фіцо і до Орбана, але вважаю, що ми в Європі живемо, і такий спосіб не правильний», - коментує Георгій Біркадзе.

Водночас зараз, зауважує він, усі думають, як замах на Фіцо відобразиться на виборах до Європарламенту. Експерт нагадує, що від Словаччини там буде 14 людей, всього лише 14 із 700, тому хвилюватися за це у будь-якому разі не варто.

«Тут потрібно думати, які люди будуть іти від Німеччини – 94, від Франції – 85, Італії, Іспанії – по 60 людей. От тут потрібно думати, тут грає роль. А що там проголосує там Фіцо, ну, послухайте…», - зазначає Георгій Біркадзе.

А щодо того, чи скористається цим замахом Орбан, підкреслює експерт, турбуватися також не варто, бо йому не довго залишилося сидіти у кріслі прем’єра Угорщини. За його словами, про це свідчать настрої самих угорців, вони дуже скептично налаштовані до Орбана.

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів про російські впливи в Грузії та Вірменії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи буде наступний президент Ірану допомагати росії.