Про це він розповів у своєму блозі.

«У Грузії, як ви знаєте, проголосований у третьому читанні російський закон так званий, президентка наклала вето, парламент сказав: «Все одно». Закон про «іноземних агентів», який загалом зробить Грузію схожою на росію. За деякими прогнозами намагається росія через своїх агентів впливу включити Грузію мало не до складу союзної держави з білоруссю, але це вже такі домисли», - розповідає Михайло Шейтельман.

Проте, констатує він, факт залишається в тому, що США та ЄС серйозніше взялися за Грузію, вже є заяви, що у разі продовження антизахідної риторики будуть санкції проти чиновників, які виступають за закон про «іноагентів», хочуть скасувати безвізовий режим заморозити фінансову підтримку фондів.

«Це грузинський фронт. Просто у росії є кавказький фронт, вони намагаються захопити Грузію м'якою силою, а Вірменію, схоже, вони намагаються захопити набагато жорсткішою силою. І звідти прийшло також кілька новин», - зазначає Михайло Шейтельман.

Як розповідає політтехнолог, Пашинян заявив, що у підготовці збройного конфлікту Вірменії та Азербайджану з боку Азербайджану брали участь як мінімум дві країни ОДКБ, а Григорян, секретар Ради безпеки Вірменії, заявив, що їм не можна було так сподіватися на росію щодо своєї безпеки. Загалом, підсумовує він, вірменам бажаємо виходити з орбіти росії і переходити на бік добра і світла, а грузинам - не дозволити повернути їх обличчям до москви.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що ми маємо проводити мобілізацію, безумовно, але вона може бути розумною.

Також Знай.ua писав про те, що Чаленко розповів, чи Байден продовжить війну за Україну.