Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

І розумієте, тут не просто… На території росії проводяться навчання з тактичною ядерною зброєю, те саме з території білорусі. Ще підтекст ось такий ... Бажання, хотілося б підставити білорусь. Бажання таке завдати б якогось ударчика, але при цьому чітко підставити білорусь під це. Що це не з території росії летить, а з території білорусі.

Чи є загроза атаки та прориву на території Волині та на території Рівненської області з боку білорусі?

Ну, це може бути, знаєте, подразнити. Щоби прямо так вони йшли, тут немає. Хоча в планах вони збираються це повторити, це правда, вони збираються повторити цей похід, але для цього їм потрібні ресурси, те, що вони зараз не мають. Їм потрібні людські та технічні ресурси.

А от обхідний маневр, щоб відтягнути сюди українські Збройні сили, - так. І ось не подобається мені, що висока небезпека обстрілу.

Популярні новини зараз
Українців готують до суворої зими, але це лише "розминка" – далі стане ще гірше Жителів "панельок" попросять заплатити велику суму: тисячі доларів поділять на всіх ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила
Показати ще

Волині та Рівненській області?

Так, з території білорусі. Не лише там Волинь. Ну, куди вони дістають?

Житомирщина, Київщина, Чернігівщина.

Так. Розумієте, як вони вважають, те, що важко їм бити з того ракурсу, тут ближче. Вони вважають, що є цілі, які їм дуже важливо вразити.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що не так із обороною Харківщини.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, чи вистоїть Харків під тиском росіян.