Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Але хочу вам сказати, що Black Rock – це така дуже крута компанія, ми про це все знаємо. І ми знаємо, що ця компанія хоче нам допомагати у відбудові, вони мають майже 10 трлн активів. Америка взагалі має 25, якщо не помиляюсь, трлн активів, і тільки Black Rock із них має 8-10 трлн», - зазначає Георгій Біркадзе.

На його думку, хвилюватися зараз узагалі не варто, насправді згідно з домовленостями гроші надходять, але вони не можуть їх отримати. Також експерт нагадує про пропозицію щодо відрахувань із заморожених російських активів, от із цим потрібно працювати, непогана же ідея. Отож, стверджує він, тут не треба вимагати від України виплат швидше, партнери повинні надавати нам гроші, тому що ми робимо все для того, аби війна не прийшла до них, тому потрібна допомога.

«І наприкінці я хочу сказати, що, якщо Black Rock хоче грошей, топових менеджерів треба відправити в Бахмут. Думаю, що за 2-3 години вони зрозуміють, що грошей від України просити не треба. Це була би дуже актуальна поїздка – в Харків або в Бахмут», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що до Сі путін їздить за грамотою на князювання, а от до лукашенка – щоб щиро поспілкуватися.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як це вплине на вибори до Європарламенту.