Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«У політичному сенсі він має підтримку колективного Півдня, там ще Латинська Америка місцями надає політичну підтримку і таке інше. Він опинився в інтелектуальній, якщо можна це до нього застосувати, суто людській ізоляції, йому нема з ким спілкуватися. Він з'їздив до Сі, з'їздив на уклін, привіз 50 своїх якихось чиновників, їх треба було показати великому хану зі Східної Орди, від якого треба отримати щось на кшталт ярлика на князювання і таке інше», - розмірковує Олександр Кочетков.

Проте, констатує він, зустрічі з Сі для путіна принизливі, а він увесь болісно самолюбний, а от лукашенко – це єдине доступне йому людське спілкування. Як пояснює експерт, лукашенко у спілкуванні з путіним, нехай і дозволяє собі якісь роздуми, обговорення, але все одно ставить себе нижче.

«Є практична частина – друга частина ядерних навчань. Насправді жодних других частин не планувалося, взагалі дуже важко це уявити. Навчання полягає в тому, щоб макет ядерної боєголовки перевести з пункту А, умовного сховища, у пункт Б, умовну стартову позицію ракети «Іскандер». Яка може бути друга частина? Ну, ще раз провезти цю боєголовку чи назад», - розповідає Олександр Кочетков.

Тож, стверджує аналітик, це було повторне навчання, те саме, і нічого особливо відбуватися не буде. Та й перше навчання, додає він, не мало сенсу, ну, білоруси отримали якийсь досвід у поводженні з ядерною зброєю.

Популярні новини зараз
Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик пояснив, чому українці як глибинний народ намагаються не спілкуватися з державою.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів про російські впливи у Грузії та Вірменії.