Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Плюс там же ж був Яник дивним чином, «найлегітимнішого» туди припхали вже вкотре, і він там теж виконував дуже цікаву функцію. Дивилися, не могли зрозуміти, до чого він там, тому що він потрібен був для якоїсь, по-перше, інформації. Так ніхто і не зрозумів, я передивлялася, не зрозуміло, для якої інформації потрібен був Яник.

Ну, по-перше, він відпрацьовує борг, гроші, він фактично у такому рабстві, типу в умовному рабстві у рф, відпрацьовує бабло. У мене ще випадало щось по Правосуддю, ніби документи, але я не зовсім розумію, які документи з Яником, щось вони намагаються намутити. Може, знаєте, там щось фіктивно підписати.

Чи може бути таке, що за часів президентства Янукович підписав якусь таємну угоду, яка може відіграти роль на Саміті миру?

От може, так, може бути. У мене теж випадало, що Яник там для чогось потрібен був, можливо, для чогось напівфективного, тобто не зовсім законного, але на папері. Я не знаю, може, він тоді не підписав, а підписав зараз, і це буде видаватися як за папір, який був підписаний ще за царя Панька, коли Земля була плоска.

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

А чи не може це стосуватися півострова Крим? Можливо, Яник білорусі чи росії фіктивно здав Крим в оренду, і фактично вони можуть зараз сказати типу, що це взагаді наша була земля, нам її Яник в оренду здав, ще коли президентом був?

Тут радше щось більш глобальне, тому що ми говоримо про карту Дому загалом. Це стосується не тільки Криму, це карта Дому, а дім у нас – Україна. Не знаю, що вони тоді підписували, може, якісь митні союзи, які-небудь входження в якісь оці об'єднання. Може, от щось такого формату вони намагаються мутити.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи має путін і лукашенко сили для нового наступу з Півночі.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, чи вистоїть Харків під натиском росіян.