Протягом 23 квітня-1 травня 2024 Київський міжнародний інститут соціології проводив опитування 804 респондентів на цю тему. Це були телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки мобільних номерів громадян, яким більше 18 років і які на цей момент були зареєстровані та проживали в Києві.

Поки що про реальні вибори мера столиці не йдеться, але респонденти отримали список з іменами 9-ти кандидатів, які могли би взяти участь у цих перегонах, також був варіант «інший», тобто свій кандидат. Загалом рейтинги залишилися практично такими же, як і за результатами попереднього опитування КМІС 12-16 жовтня 2023 року.

У В. Кличка наразі найбільша підтримка серед опитаних – 30% серед усіх респондентів і 52,5% серед тих, хто визначився. Далі йдуть приблизно з однаковими результатами М. Порошенко (5,7% і 9,9%), М. Томенко (5,6% і 9,7%), за ними О. Доній (1,5% і 2,6%) та решта кандидатів.

опитування КМІС 23 квітня-1 травня 2024 року
опитування КМІС 23 квітня-1 травня 2024 року

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, що, коли ми відправляємо на фронт трудові, освітні та інші ресурси – це не стратегічне рішення.

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, як можна було покращити оборону Харківщини.