Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Вони обирають лідерів опозиції, якісь там відкриті у них списки, і пишуть оце знайомі, що ми втрапили якусь халепу, тепер бояться з нами спілкуватися, тому що ми закликали білорусів реєструватися на якомусь сайті, де збирали дані про тих, хто може долучитися до цих збройних формувань…», - розповідає Дмитро Чекалкин.

Тобто, констатує гість програми, отак там у них вирує життя, якийсь бот зворотного зв’язку, щось між собою з’ясовують і, очевидно, у білоруської опозиції виникають свої проблеми і труднощі. До того ж, додає він, ми не бачили Тихановську в Україні чи на зустрічах високого рівня.

«Я думаю, що там є якісь все ж таки підкилимні домовленості з лукашенком, тому що у нас же досі є посольство Білорусі, дипломатичні відносини не розірвані у нас. Ну, не працює вже (ред. – посольство), але офіційно дипломатичні відносини у нас не розірвані з Білоруссю», - міркує Дмитро Чекалкин.

Популярні новини зараз
За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ 10 800 грн для кожного члена сім'ї: хто отримає відчутну підтримку "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш зробила розклад таро і заявила, що путін не просто так знову витягнув «найлегітимнішого» Януковича.

Також Знай.ua писав про те, що Закревський розповів, звідки ростуть ноги всіх проблем в українській енергетиці.