Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Авіабомби, ракети будуть на Харківщині. Обстріли будуть частішими, повітряні тривоги будуть теж частими. Небезпечно дуже, але і водночас я відчуваю, що дуже активно зараз будуть домовлятися дійсно для того, щоби зупинити хоча б на деякий час небезпеку, зменшити небезпеку по всій Україні.

Чи є загроза того, що наступного тижня ворог буде намагатися штурмувати Сумщину і Чернігівщину?

Сумщина – так, дійсно є загроза наступу, збираються, але я бачу що не так активно, не так дуже прямо страшно, у нас готові до цього військові.

А Одеса?

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Я не бачу так чітко в просторі, але я бачу, що небезпека над Одесою і Одещиною є. Влучання і травмування, по мирним громадянам.

Давайте подивимося Миколаївську область, туди теж регулярно прилітає. Які загрози? Куди не варто ходити українцям?

Ближче до центру. Якась площадка, де часто вигулюють собак. Або це школа для тренування колишня, можливо. От я бачу що туди приліт. Приватного типу будинки. Руйнування будинку. Вибухи будуть дуже сильними, але вся основна увага буде прикута до Харківщини, Сумщини, Київщини. Супермаркети, магазини, кафе, ресторани – обережно, я бачу ще небезпеку в майбутньому.

Що зараз відбуває на Лівобережжі Херсонщини?

Також буде застосовуватись багато хімії, фосфору. Пастки готують для наших військових. І багато шпигунів, які видають позиції, дуже багато зараз. Знаєте, як ото закладки, точки, за таким принципом люди здають позиції наші, на жаль.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш зробила заявила, що путін не просто так знову витягнув «найлегітимнішого» Януковича.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи має путін і лукашенко сили для нового наступу з Півночі.