Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Я чув різні оцінки. Все ж таки провідником такого плідного напрямку співпраці Ірану з росією був саме Раїсі, тобто його завжди називали на першому місці серед проросійських іранських діячів, і тому, відповідно, і за постачанням іранської зброї стоїть саме він, і за ядерною програмою Ірану», - розповідає Дмитро Чекалкин.

Отож, констатує дипломат, усе залежить від того, хто прийде на заміну Раїсі, наскільки ця людина відрізнятиметься від колишнього президента Ірану. Принагідно він згадує, що у них був поміркований і більш прозахідний лідер – Ахмадінежад, можливо, і цього разу буде хтось такий.

«Тому все залежить від того, кого зараз допустять до цих передвиборчих перегонів. Тому що, якщо там знов обмежаться виключно цими затятими фундаменталістами і не допустять більш-менш ліберальних політиків, то ми, можливо, отримаємо ще гірший сценарій розвитку подій», - підсумовує Дмитро Чекалкин.

Популярні новини зараз
Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Закревський розповів, звідки ростуть ноги всіх проблем в українській енергетиці.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому виплати за держборгом не на часі.