Про це він розповів у своєму блозі.

Як бачимо, констатує експерт, Байден пішов на рішучий і дуже правильний крок. І тут, міркує він, немає сенсу розбиратися, що відбулося у Білому домі, хто заходив в овальний кабінет, чи це держсекретар Блінкен, чи це директор ЦРУ Бернс, чи це радник з питань нацбезпеки Салліван. Важливо, підкреслює експерт, лише те, що такі доленосні рішення у США ухвалює президент, і воно ухвалене.

«Ми можемо і маємо констатувати факт, що це рішення є, воно вже стало відомим. Смішно читати, що це було ухвалено як таємне рішення. Ну, яке ж таємне, якщо вже ЗМІ американські про це написали? Але менше з тим. Дуже добре, що зрештою це ухвалено, це розширює можливості. Чекаємо, думаю, всі новин про те, що незабаром по ворогові полетять і ATACMS, і не тільки, і в Білгородській області, і, можливо, в Курській, і в інших», - коментує Олександр Мусієнко.

До того ж, підкреслює він, ми бачимо, як ефективно ATACMS відпрацьовують по окупованих територіях, це Крим, Луганщина, туди прилітає дуже потужно якраз по угрупуваннях ворога, які розташовані там і які готуються фактично до того, щоби вести наступальні дії. Отож, констатує експерт, вся далекобійна зброя, яка є, відіграє дуже важливу роль, і тепер вона буде відігравати її і на території росії.

Популярні новини зараз
Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як Україна використає літаки-розвідники ASC-890 від Швеції.

Також Знай.ua писав про те, що Чекалкин розповів, чи буде Іран допомагати росії після смерті Раїсі.