Про це вона на каналі «Прогноз».

Зараз у просторі ми стоїмо на гілці, де війна завершується у 2024 році. І це вже питання, через які двері. Дійсно є велика можливість для України пройти ось цю точку катарсису і під кінець літа дійсно бути лідером, але все ще буде залежати від партнерів. І також дуже багато буде залежати від виборів в Америці, ми це розуміємо.

Я бачу, що існує варіант мирної домовленості, він також зберігається. Тобто зараз є декілька реальностей одночасно, і вийде та реальність, яку ми будемо підсилювати. Для нас насправді як для нації найголовніше зараз – це припинити смерть людей, тому що люди гинуть, чоловіки ховаються всі від ТЦК, всі бояться, дуже багато несправедливості відбувається в армії, на війні.

Тому для нас найголовніше – це просто зупинити смерть, щоб люди перестали помирати, щоб чоловіки, сини, брати повернулися додому. І нам потрібно зараз дивитися не в ту реальність, а яким чином це станеться, а в ту реальність, де це вже сталося, і вони просто повертаються додому, і ми радіємо від того, що війна закінчилася.

Яким методом вона закінчилася, це вже питання людського его. Нам важливо, щоб вона закінчилася, нам важливо, щоб люди, щоб нація перестала помирати. Тому що це винищення нації, те, що зараз відбувається, і це має припинитися. І дуже велика вірогідність того, що це припиниться у 2024 році.

Популярні новини зараз
Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш заявила, що путін не просто так знову витягнув «найлегітимнішого» Януковича.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи підуть росіяни у наступ на Сумщину і де найбільші обстріли.