Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи можливе проведення референдуму про незалежність і від'єднання від рф на території Бєлгородської республіки, Брянської республіки, Курської? Говорили колись про те, що, коли Україна буде захищати свої позиції і буде нищити територію ворога, вбивати ці військові інфраструктури, може бути таке, що деякі області від'єднаються. Чи цього року можливі ці референдуми?

Все, що стосується Брянської і Курської областей, тут карти показують, що буде посилюватися протистояння. Тобто у нас більше зараз на Білгородщині саме ударів, якихось диверсійних дій, але показують карти, що вони будуть пересуватися і на ці області. Там буде посилюватися саме протистояння, боротьба.

І, до речі, міські жителі, містяни тих територій будуть розуміти, що справа не в Україні, справа в росії, що це росія їх кинула. І бачу, що поступово буде зростати невдоволення і гризня між ними самими.

Поки не бачу в них референдуму. Поки бачу те, що вони будуть незадоволені своїм режимом. А щодо Білгородщини бачу все-таки те, що там, можливо, навіть «РДК» проведе референдум з часом.

Популярні новини зараз
Кого зі студентів можуть мобілізувати в липні: перелік та пояснення Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Я не бужу казати, що у 2024, ні, ще ні, поки ні, але згодом там відбудуться певні зрушення. Вони будуть пов'язані з якимись силами, які прийдуть з України і допоможуть. Тобто самі білгородчани не зможуть це зробити, але фактично вони будуть прагнути позбутися влади путіна.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що найголовніше зараз – це припинити смерті людей у мирних містах і на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи підуть росіяни у наступ на Сумщину і де найбільші обстріли.