Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, це все до того, що треба було якось відреагувати, от якось і відреагували. Тому, стверджує він, не варто надавати серйозного змісту і серйозної уваги цій заяві, тому що це така ритуальна заява, символічна, побачимо по справах.

«В інтересах Китаю зрештою росію кинути, скажу так. Облишити цю політику і на якомусь етапі просто їх залишити. І тоді фактично у росії не буде іншого вибору, як іти на поступки. І Китай від цього отримає. Тому що, якщо Китай хоче стати дійсно миротворцем, він мав би це зробити, і він би отримав дуже серйозні профіти, дуже серйозні від решти країн світу, які орієнтуються на Китай зараз, які чекають якоїсь реакції, які хочуть формувати якусь альтернативу, наприклад, позиції Сполучених Штатів, їхньому лідерству», - пояснює Олександр Мусієнко.

Однак, констатує він, цього поки немає, але і росії зараз доволі важко, там знову перипетії по банках, Китай прагне взагалі демпінгувати і зменшити ціну за газ, щоб купувати його по внутрішньоросійських цінах, що значно зменшить доходи москви.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що найголовніше зараз – це припинити смерті людей у мирних містах і на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як швидко ATACMS полетять на Білгородщину і Курщину.