Про це він розповів у своєму блозі.

«Тиждень чому був присвячений? Отриманню дозволу бити по росії західною зброєю. Усі погодилися, литовці, поляки, естонці, нідерландці, данці, французи, Макрон сказав, Шольц, Байден, все дозволили. Але одна країна…», - зазначає Михайло Шейтельман.

Принагідно експерт згадує виступ путіна за підсумками візиту до Узбекистану, тоді він сказав, що є такі маленькі країни з дуже щільним населенням, по яких росія вдарить, якщо що. Очевидно, констатує він, Ватикан подумав, що це про нього, і вже заявив, що побоюється ескалації, якщо Україна битиме по росії західною зброєю.

Вже держсекретар Ватикану заявив, що дозвіл на використання Україні зброї, наданої НАТО, по території росії означатиме абсолютно неконтрольовану ескалацію, і це має турбувати всіх, кому близька доля нашого світу, це дуже тривожна перспектива.

«Ватикан, Ватикан, посміхніться, адже посмішка – це прапор корабля. І я, звичайно, не про білий прапор, який ваш Папа намагається нав'язати нам, намагається запропонувати нам підняти перед росіянами. Тож Папа нехай розповідає свої казки мамі, а ми краще прислухаємося до того, що каже Байден, Шольц, Макрон та інші наші друзі», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю "Нічого не буде купувати": відома тарологиня попередила українців про нову зброю росії Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як швидко ATACMS полетять на Білгородщину та Курщину.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, у якому разі громадяни будуть конфісковувати авто для ЗСУ.