Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, часто війну в Україні порівнюють із війною в Ізраїлі і кажуть, що от там немає ніякого телемарафону, мовляв, і нам він не потрібен. На його думку, війна в Ізраїлі – це те, що у нас було у 2014 році, тоді і телемарафону не було, а от сьогодні у нас уже інша війна і телемарафон потрібен, але трансформований, з критичними обговореннями і тільки до перемоги.

«Я вважаю, що марафон не повинен бути тільки одностороннім, ну, не можна на телемарафоні розповідати тільки про гарне. От я приходив на марафон і дуже хотів розповідати про корупцію, яка відбувається. Коли затримують голову Верховного суду Україні, про не розповідати? Я вважаю, що це не правильно», - додає Георгій Біркадзе.

Окрім того, стверджує експерт, потрібно розповідати про судову систему, що вимагають наші союзники, потрібно розповідати про інші реформи, які не відбуваються в нашій країні. Так, констатує він, зрозуміло, що йде війна, але реформи потрібно робити, тому що ми за це отримаємо гроші.

«Тому я вважаю, що сьогодні марафон повинен бути обов'язково, але потрібно туди додавати канали, які не тільки вихваляють сьогоднішню владу, а які також критикують, але ця критика повинна бути конструктивною», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому Папа Римський боїться ударів України по території рф.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як далеко Грузія віддалилася від Європи.