Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, найстрашніше в ситуації з Китаєм те, що він весь час наполягає на присутності росії на Саміті миру у Швейцарії, а це неприпустиму. Як він підкреслює, на цьому етапі нам нема про що говорити з росіянами, а тому й сідати з ними за один стіл немає сенсу, цей жест би не пішов на користь Україні.

«Я вважаю, що потрібно долучати росіян, коли вже прийнята у нас концепція, коли ми розуміємо, що у нас є уже підписані гарантії безпеки із США. От тоді питань нема, давайте говорити, от вам документ, де усе прописано, приймайте або не приймайте. А у Швейцарію кликати їх і те, що сьогодні робить Китай, ну, я вважаю, що це неприпустимо», - пояснює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, Китай хоче, щоб ми сьогодні заморозили конфлікт, віддали росії 4 області плюс Крим і зняли з неї всі санкції, це таке у них бачення.

«Це взагалі неприпустимо. Послухайте, щойно ми знімемо санкції, хочу вам сказати, ми ніякі компенсації ніколи не отримаємо, ніколи, можемо забути за якісь там репарації назавжди. Тому я таке не припускаю також, це для мене дико», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко пояснив, як зробити з українських регіонів злагоджений організм.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як далеко Грузія віддалилася від Європи.