Про це вона розповіла в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Наша національна ідея зараз – вижити, все. Вижити передусім як нація. Ми не зможемо вижити, якщо ті люди, які зараз не йдуть воювати, не підуть воювати за місяць, за два, за пів року. Люди, як кажуть мої друзі з Третьої штурмової, сточуються, вони закінчуються, вони стираються», - пояснює Яніна Соколова.

На її думку, помилково думати, що путін дійде до Харкова, розтягне фронт, а далі всі загрози обмежаться якимись ДРГ, ну, він не зупиниться, тому що не зупиниться, тому що у нього величезна агентурна мережа всюди, а Захід усе ж таки не надто переймається долею України.

«Ні Франція, ні Польща, ні Німеччина, ні, вибачте, з повагою до наших західних партнерів, Сполучені Штати Америки (я свято в цьому впевнена, провівши дуже багато часу на форумах, у спілкуванні з конгресменами і всього решта) ні на йоту не уявляють собі реальності, попри спічі, заяви Макрона, що путін і його війська колись можуть загрожувати їхнім країнам. Країни Балтії – так, Польща – ні. Коли на кордоні мене не пропускали під час забастовок фермерів, жінка мені кричала: «To nie jest nasza wojna, to wasza wojna, jesteśmy w NATO», - розповідає Яніна Соколова.

Країни Балтії, зазначає журналістка, - це інша справа, у них пропаганда, інформаційні ресурси і взагалі ставлення таке, що росія – ворог, і так було завжди, у них кордон з росією. А щодо Польщі, розповідає гостя програми, нещодавно вона залишалася у готелі у Варшаві і побачила, як туди заселяють росіян, запитала, чому так, при ній раніше клялися цього ж не робити, на що їй відповіли: «To jest biznes». Тобто, підкреслює вона, гроші перемагають принципи, і з часом цього буде тільки більше.

Популярні новини зараз
Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому Папа Римський боїться ударів України по території рф.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи кине Китай зрештою росію.