Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що все-таки депутати, відомі люди, прокурори, СБУшники та інші, які займають відомі посади, вони повинні своїх родичів повернути в країну, сюди, щоб вони були прикладом», - стверджує Георгій Біркадзе.

На думку експерта, якщо ти депутат, то ти приклад для українського народу, з моменту отримання мандату ти вже не належиш собі, і ти повинен думати передусім про те, що про тебе скажуть люди, яка у тебе буде репутація. А відтак, констатує він, ці люди мають підтримати процеси, які відбуваються в Україні, зокрема і щодо мобілізації, повернутися своїх родичів в Україну, тим паче, що роботи у ЗСУ багато.

«Розумієте, коли людину ТЦК хоче забрати в армію, у неї питання перше: чому я іду захищати країну, а, наприклад, син Кличка не повинен бути в армії, або чому син Стефанчука за кордоном, або чому син журналістки Мосейчук не в армії, а чому інші діти не в армії?», - пояснює Георгій Біркадзе.

Отож, констатує він, відомі люди мають давати приклад, на них лежить певна відповідальність, і, якщо вони виконають свій обов’язок, то і прості громадяни підуть захищати нашу державу. Тому, підсумовує експерт, не має бути так, що є рівні, а є рівніші.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як Європі слід готуватися до великої війни з рф.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, коли прийде час почати переговори з рф.