Про це він розповів у своєму блозі.

«Активізація ця дещо прогнозована. Ви знаєте, скільки я говорив, багато хто попереджав, і органи наші військового командування, і керівництво, і розвідка про те, що активність там окупанта може збільшитися. І саме в бік того, що рейди і ось такі ДРГ будуть заходити і намагатися діяти», - зазначає Олександр Мусієнко.

Загалом же, стверджує він, ДРГ на Сумщині проникали і раніше, а ЗСУ відбивають ці атаки. З іншого боку, додає експерт, на жаль, серйозною залишається загроза обстрілів Сумщини, регіон від цього страждає, але сподіваємося на контрдії ЗСУ у цьому плані. Зокрема, нагадує він, українська авіація завдає ударів по Білгородській області, по місцях концентрації ворога, це відбувається дуже успішно.

«Потрібно, звичайно, бити більше зараз по місцях концентрації, вогневих точках, артилерії, по місцях скупчення сили. Сподіваюсь, ці удари будуть. Ну, і будуть витискати, будуть завдаватися удари безпосередньо по цих ДРГ, які намагаються заходити. Загалом можна сказати, що на території Сумщини розбудовувалася фортифікація, має бути не одна лінія, відвідував президент, інспектував зокрема найбільшу таку, це довкола обласного центра, Сум», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, чи є у нас кому воювати і чи вдало пройде мобілізація.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому росія починає військово-морські маневри в Карибському морі поряд із США.