Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«От така мобілізація, знаєте, вона нічого, окрім деморалізації населення, суспільства та набору далеко не найкращого контингенту, не принесе. На жаль, але Костенко не повідомив, скільки йде в СЗЧ. Кажуть військові, 10% із тих, кого так набирають випадково, починають бігати. Не повідомляє, який відсоток відмови від виконання бойового завдання», - коментує Андрій Золотарьов.

На думку гостя програми, це реально проблема, і військові вже не раз скаржилися, що надсилають людей, але фактично одиниці готові до виконання бойового завдання, хоча на паперах військова частина укомплектована.

«Така мобілізація – це забивання ще одного величезного клину у суспільство, тобто поділ. Цей конфлікт ще дуже довго аукатиметься і після війни, згадуватимуть, хто кого ловив, хто кого здавав тощо», - розмірковує Андрій Золотарьов.

Принагідно він згадує два недавні кейси. Перший, розповідає експерт, – це ТЦК біля тусовки ЛГБТ спільноти, другий – це те, що не завжди допускають адвокатів, що взагалі руйнує правове поле української держави.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чи отримає Україна дозвіл від США бити по москві та кремлю.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, наскільки захищена Сумщина від ворожих ДРГ.