Про це він розповів у своєму блозі.

«Візьмемо заяви канцлера Шольца про те, що росія не може диктувати умови, має піти. Це все зрозуміло, але для того, щоб це забезпечити, потрібна політика сили, тобто потрібна зброя. Без зброї це зробити важко, без зброї інакше росія це не зрозуміє. Бачите, як вони діють, от, наприклад, зараз їхнє певне пересування, маневри і на Півдні дещо, які почали збільшуватись якраз у момент ультиматуму путіна», - зазначає Олександр Мусієнко.

Так, стверджує він, ці дії недолугі, ми бачили провальну операцію на Харківщині, але не можна виключати, що подібне вони можуть здійснити з десантом на правобережжі Херсонщини, або з переправою кудись, або десь у проривах на Запорізькому напрямку тощо, бо їм потрібно показати хоч якісь результати.

«Для того, щоби запобігти будь-яким діям, спрямованим на реалізацію путінського ультиматуму, і для того, щоби підтримати Україну, щоб дати можливість українській армії витіснити ворога, має бути надана зброя і підтримка. Вона зараз надається, у нас ситуація стала краща із забезпеченням, це точно. Головнокомандувач Збройних сил Сирський про це сказав так само, що росія бачить, що зброя йде, і вони намагаються пришвидшити свої наступальні дії. Але нам потрібно все ж таки говорити про те, що зброї має бути більше для того, щоби планувати якісь хоча б локальні наступальні дії», - пояснює Олександр Мусієнко.

За його словами, якщо прийти на будь-який саміт із історією успіху, що от путін зробив ультиматум, але ЗСУ руйнують плани ворога, контрнаступають, роспропаганда плюється, то західної допомоги буде більше, на це краще реагують наші партнери.

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 27 червня Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що планують росіяни після провалу на Харківщині.

Також Знай.ua писав про те, що Ус розповів, як Індія дурить росію з нафтою.