Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«З огляду на ультиматум путіна, по суті, як я й казав кількома місяцями раніше, ставка робитиметься на дотиснення України військовою силою. І це нічого хорошого, нічого, крім подальшої ескалації, нам не обіцяє», - стверджує Андрій Золотарьов.

Зараз росіяни, констатує він, тиснуть на багатьох ділянках в очікуванні, що вийде десь прорватися, а далі почнеться каскадний обвал фронту, але цього не відбувається. До того ж, додає експерт, ситуація з постачанням боєприпасів та озброєнь потихеньку виправляється, воно вже є на фронті, це зазначає багато хто, але варто готуватися до того, що друга половина літа щодо бойових дій буде дуже спекотною.

Як сказав Сирський, зазначає він, рф наступає на всій східній ділянці фронту від Куп'янська до Времівського виступу, основні зусилля – на Покровському напрямку, бої йдуть і в районі Роботино на півдні Запорізької області та в Кринках на лівому березі Херсонської області. До цього, стверджує гість програми, варто додати Вугледарський напрямок, Вовчанськ.

«Не можна не відзначити те, що в Серебрянському лісництві вдалося відтіснити російські війська. Так, багато хто там жартує про бої за хатинку лісника, але, враховуючи те, що втрата позицій у Серебрянському лісі означає ризик втрати Сіверська, а, відповідно, і прямої дороги, близько 30 км до Слов'янська… Тому не можна не відзначити те, що Третя штурмова відсунула позиції противника у Серебрянському лісництві, це, мабуть, така єдина хороша новина», - розповідає Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що планують росіяни після провалу на Харківщині.

Також Знай.ua писав про те, що Дацюк розповів, чи справді Трамп закінчить російсько-українську війну.