Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

За словами Олексія Буряченка, після перемоги Зеленського у нашій владі з’явилось багато нових молодих людей, і так, був запит від суспільства на оновлення, але новачки – це не завжди добре, коли їм бракує бази, розуміння знань. І далі, стверджує він, так і сталося, стала помітна відсутність професіоналізму.

«У нас (ред. – почалися) юридичні колізії, незрозумілість у законодавстві, неможливість суддів приймати якісь роз'яснення чи конкретні рішення, і відхід від якихось традицій. У нормальних парламентах законопроєкт подають депутати фракції на фракцію, фракція його вивчає у робочих групах, доопрацьовує, і за цей законопроєкт несе відповідальність фракція. А те що, в нас, це балаган, базар, по-іншому навіть не назвати», - стверджує Олексій Буряченко.

Як зазначає гість програми, політична культура дійсно має значення, зокрема освітня складова, і стосується це не тільки влади, але й кожного українця. Адже, пояснює він, ми бачимо, яка складна ситуація: Україна воює і паралельно з цим швидкими кроками проходить інтеграцію в ЄС.

«Парламент – абсолютне дзеркало суспільства. І я не можу сказати, що ми маємо якийсь інопланетний парламент в Україні. Ми маємо український парламент з такими самими рівнями кваліфікацій, знань, ставлення, поведінки і таке подібне. Я знаю десятки народних депутатів України надзвичайно освічених, відданих патріотів. Є люди, котрі справді не до кінця зрозуміли, куди потрапили, і таке трапляється. Але трапляється таке не тільки в Україні, повірте мені, тому не треба робити з цього глобальну трагедію», - пояснює Ігор Когут.

Популярні новини зараз
Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українцям заплатять 20 тисяч гривень, але треба поквапитись Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як Південна Корея відповість на договір путіна з Кім Чен Ином.

Також Знай.ua писав про те, що Асоціація платників податків України сформувала Рейтинг найсумлінніших платників податків.

https://youtu.be/hwNL2TuNVBc