Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«По-перше, Генеральний штаб, отримуючи розвідінформацію, аналізуючи її, і не лише розвідінформацію від нашого Головного управління розвідки, а й від наших стратегічних партнерів, визначає місця можливого головного удару, другорядних та обхідних. Тому може бути і з Півдня», – стверджує Олег Старіков.

Принагідно він згадує і заяву путіна у В'єтнамі, що йому потрібна Запорізька, Херсонська, Донецька та Луганська області в їхніх адміністративних кордонах. І якщо проаналізувати, розмірковує експерт, накласти політичну заяву на військову, фактично ця версія має право на життя.

За його словами, щоб це здійснити, треба ще підготуватися, на південному фланзі має бути утворений кулак, підрозділ головного удару, штурмові підрозділи, потім ті, які заходитимуть у прорив, а потім йдуть на оперативний простір. І для цього, наголошує гість програми, є розвідка.

«І найголовніша ознака цього – зосередження на тій ділянці, де буде прорив, артилерія та РСЗВ. Ось це контролювати дуже просто, тому що розвідувальні та ударні безпілотники бачать на 10, 15, 20 км усе, що відбувається перед лінією бойового зіткнення. Просто так невидимо під ніччю, під туманом провести велику кількість техніки неможливо», - пояснює Олег Старіков.

Популярні новини зараз
ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує 50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповів, чи прийде до влади у Франції Марін Ле Пен.

Також Знай.ua писав про те, що Жаліло розповів, коли Україна повністю відмовиться від вугілля.