Про це він розповів у своєму блозі.

«російські війська продовжують ослаблюватися. Я вам можу це сказати, виходячи із ситуації на фронті, уже фіксують на Покровському напрямку цих жінок-зечок, які біжать в окопи атакувати. Це що? Це ознака кризи, стагнації, яка свідчить, що вони використали всі свої штурмові підрозділи. Жінки ж ці мали виконувати функції в тилу, і от вони їх зараз почали використовувати для штурмів, а це означає, що виникають серйозні проблеми», - зауважує Олександр Мусієнко.

За його словами, це стосується і техніки, і артилерії, і штурмовиків, і живої сили, всюди є втрати. На думку експерта, можливо, буде ще місяць таких інтенсивних штурмових дій, а далі вони підуть поступово на спад, хіба якщо росія не захоче без пауз розмотувати всі свої сили і резерви до кінця року.

«Але ситуація на фронті не складається для путіна бажаним шляхом, не складається так, як він собі це планував, так, як він собі це оцінював, і так, як він собі це бачив. Адже, починаючи з осені 2023 року, із жовтня, росія розраховувала на інші досягнення, результати», - стверджує Олександр Мусієнко.

Принагідно експерт нагадує, що росіяни планували стрімкий ривок, оперативно-стратегічне захоплення Донецької області щонайменше, забезпечення вигідніших позицій надалі, а не якісь тактичні успіхи і руйнування Авдіївки.

Популярні новини зараз
Переїжджати або мерзнути всю зиму: мешканці висоток можуть залишитися без тепла та питної води Старість – не аргумент: українцям після 60 років все одно доведеться йти в ТЦК Українка вкрала кафе у японського героя-волонтера Фумінорі Цучіко: він розчарований у всіх нас Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, що зараз планують росіяни на фронті і як ЗСУ можуть цьому завадити, зупинивши наступ.

Також Знай.ua писав про те, що Дацюк розповів, чи здобуде Україна перемогу над росією за Трампа.