Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, він не даремно критикував індійського прем'єра Моді, який під час візиту до росії обіймався з путіним, так само і відреагував президент Зеленський у соцмережі Х, що це було неприпустимо після воєнних злочинів кремля, після «Охматдиту».

«Моді сказав про те, що це трагедія, коли гинуть діти, коли є терористична атака, і це, безумовно, є проблемою. Але водночас індійський прем'єр не сказав чітко, а хто ж несе відповідальність за цю атаку, хто вчинив цей жахливий воєнний злочин, що порушує міжнародне гуманітарне право, що, відповідно, є забороненим, що порушує правила і звичаї війни. А це вчинила росія», - зауважує Олександр Мусієнко.

За його словами, на радбезі ООН більшість засудила росію, більшість, але не всі, і це взагалі дикість, що росія в цей час головує під час засідання Радбезу. До того ж, додає експерт, варто звернути увагу на те, як росія підіграє Індії, як вона постійно говорить про те, що Індія має бути представлена в Радбезі ООН.

«Знаєте, які підсумки візиту Моді до путіна? Вони погодили, що наступного року путін має відвідати безпосередньо Індію. Далі вони погодилися, що товарообіг між Індією і росією до 2030 року має скласти 100 млрд доларів, вони погодились, що Індія має закуповувати більші обсяги російської нафти, на жаль», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як Захід має відповісти росії на удар по «Охматдиту».

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов розповів, як Україні вибитися у світові лідери.