Про це вона розповіла на каналі «PolitБюро».

«Але саме ці заяви Дональда Трампа, за всієї їхньої тривожності для дуже багатьох у Європі, проте, залишаються на цей момент, звичайно, заявами насамперед кандидата в президенти. Ми повинні, звичайно, розглядати Дональда Трампа як кандидата у президенти США», - наголошує Олександра Філіпенко.

Як вона згадує, Трамп, ще будучи президентом, також багато обіцяв, зокрема, що США будуть менше задіяні в НАТО, але цього не сталося. А ще раніше, продовжує гість програми, на виборах 2016 року він обіцяв такі оригінальні речі, наприклад, що за будівництво стіни на південному кордоні заплатить Мексика. За словами експерта, це була одна з точок, яку обговорювали абсолютно всі, дуже багато про це говорили, Трамп навіть пропонував якийсь план, як він змусить Мексику платити за цю стіну, але платили самі США.

«Мексика, звичайно, не платила за цю стіну, а скільки було навколо цього обговорень, як багато про це говорили. Відповідно, ці заяви чи обіцянки Трампа насамперед варто розглядати як обіцянки чи заяви кандидата у президенти», - підсумовує Олександра Філіпенко.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн зробила розклад та повідомила, що росіяни готують теракт із власними дітьми.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов розповів, як Україні вибитися у світові лідери.