Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Вони знищать просто максимальну кількість палестинців. Це війна на знищення цього шматочка, який їм заважає. Тобто Ізраїль їх повністю відтіснить, вони поїдуть до інших ісламських країн, і формуватиметься вже таке цікаве протистояння ісламського світу та Ізраїлю, плюс США. Це Третя світова війна. Коли вона розпочнеться? Вона вже йде», – розповідає Дарина Фрейн.

За словами гості програми, Ізраїль хоче задавити палестинців, помститися та зробити цю територію своєю. А зробити це можна, констатує вона, тільки вбивши всіх, хто там живе, так і закінчиться війна, а поки що армія Ізраїлю продовжуватиме наступати.

До того ж, додає екстрасенс, конфлікт розростатиметься в усьому світі, інші представники ісламських держав давитимуть на США, на європейські держави, у Європі почнуться погроми, мігранти, які всі підтримують Палестину, почнуть висловлювати свою думку.

«Ось тоді буде дуже цікаво. Це такий момент ключовий, він уже настав. І у світі постає питання: що ми робимо, чи є у нас якийсь світовий порядок, чи є у нас якісь організації, здатні зупинити таке? Виявляється, що ні», - підсуомвує Дарина Фрейн.

Популярные статьи сейчас
Оправдания не сработают: ТЦК жестко накажут мужчин за отказ Пенсию заберут всю до копейки: кого из украинцев безжалостно оставят с пустым кошельком До 500 грн зачислится на карточку: ПриватБанк порадовал клиентов Доплата 944 грн: кто из пенсионеров может рассчитывать на пособие
Показать еще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що на нас чекатиме навесні та влітку.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував мовні та політичні скандали в Україні.