Законопроєкт про медіа навряд чи поки потрапить до порядку денного, оскільки навколо нього дуже багато суперечок і він не отримає підтримку Верховної Ради.

Про це сказала нардеп від фракції "Слуга народу" Галина Янченко в програмі "Романенко Бесіди".

“Навколо нього (законопроєкту про медіа - ред.) дуже багато суперечок. І тому він уже напевно десь рік гуляє по Раді і от поки що не виглядає, що у цієї прогулянки буде кінець. З іншого боку - законопроєкт, він піднімає дуже цікаву тему інтернет-ЗМІ. Чи треба їх прирівнювати до ЗМІ, чи треба їм давати права, але якщо ми говоримо про права - ми говоримо і про обов’язки”, - сказала Галина Янченко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вона зазначила, що інтернет-ЗМІ зараз зручніше бути в іншому статусі.

“Поки що навряд чи цей законопроєкт може потрапити в порядок денний. Або якщо потрапить, то навряд чи він отримає підтримку залу. І взагалі ми повертаємося до історії про те, що законопроєкти - вони повинні писатися не тільки в парламенті ізольовано. Вони повинні писатися з ключовими бенефіціарами і стейкхолдерами. Тобто, той, кого цей законопроєкт буде регулювати, або кому він дасть преференції, або навпаки кому “гайки прикрутить” - вони повинні бути учасниками процесу, переговорними. В ідеалі - до того, як законопроєкт вноситься в Раду”, - додала Янченко.

Також нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, на думку політолога Загороднього, у боротьбі між холодильником і телевізором в Україні холодильник виграє.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Романенко прокоментував галас навколо каналу ATR і зазначив, що в європейських країнах за це просто садять.