Українські політики та корупціонери - це, безумовно, безлічі пересічні. Але чи можна ставити між ними знак рівності?

На це питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» відповідає заступник глави Агентства по розшуку і менеджменту активів (АРМА) Володимир Павленко.

«Це питання точно не для АРМА. А якщо питати особисто мою думку - я вважаю, що ні, точніше, не завжди. Всякий козел рогатий, але не всякий, хто має роги - козел», - говорить він.

Щодо активів політиків і вищих чиновників, які були передані в його відомство, Павленко зауважив наступне. Історія з Межигір'ям всім відома. Також було передано Сухолуччя - теж актив, який належав експрезиденту Віктору Януковичу. Зараз вже почався процес вибору управителя, оголошений конкурс. Але це ще питання, чи можна на цьому багато заробити - адже якщо якийсь об'єкт призначався не для бізнесу, а для розкішного життя, то це засіб швидше витратити гроші, ніж заробити.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Янукович там гроші заробляти явно не збирався, він їх там витрачав. Заробити на цьому активі можна, але для цього потрібно його проінвентаризувати, і при цьому заарештувати весь актив. Нам не передали ліс і парк, а люди туди ходять гуляти тільки заради них. Поки нам не буде переданий парк, ми не можемо ефективно управляти цим активом», - підкреслює Володимир Павленко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він пояснював, що АРМА не вирішує, чим керувати.

Також Павленко розповів, чому інвестиції в арештоване майно - справа ризикована.