Введення сенсорної кнопки в Україні стало справжньою революцією: це приведе до кінця «кнопкодавства» українських депутатів.

Так заявив у своєму блозі політолог Тарас Загородній.

«У Верховній Раді була нарешті введена сенсорна кнопка, яка дозволить виключити голосування за іншого депутата», - розповідає політолог і називає цю подію революцією, справжньою і непомітною.

Сенсорну кнопку, яка виключає можливість проголосувати замість іншого депутата, презентували ще в далекому 2008 році. Отже, винаходу вже 13 років, але весь цей час український парламент його ігнорував.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Це дозволяло проводити багато дуже спірних законопроектів, породило таке явище в нашому парламенті, як “піаністи”, коли один міг проголосувати за багатьох», - пояснює Загородній недоліки старої системи. Наприклад, одна людина могла натиснути кнопку замість ще 15-20 депутатів. Ця ситуація зі свого боку викликала лише негативне враження та зневагу парламентів інших держав щодо України.

Отож, на думку експерта, замість ведення кримінальних справ за «кнопкодавство» можна просто ввести сенсорну кнопку. Мовляв, це стане справжнім проривом в українському парламенті.

«Так ось, нарешті ця кнопка введена в дію, нарешті цей парламент запровадив цю тиху революцію. Іде ціла епоха і це - великий-великий позитив», - підсумовує Загородній.

Нагадаємо, Кущ пояснює необхідність введення податку соціальної справедливості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що криптовалюта може знищити бюрократію в Україні.