5 березня 2014 року Шевченківський суд приймає рішення про затримання ватажка заколотників Аксьонова та Костянтинова. Це рішення мало стати пересторогою на шляху окупації Криму, як нагадав у своєму відеоблозі політичний експерт, співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Але справа в тім, що вже 7 березня літак, на борту якого були Аксьонов та Костянтинов, з Криму летить у Москву. Шановне товариство, як ви вважаєте, хто давав повітряний коридор цьому літаку? - українська сторона. Жодних пересторог, щоб посадити або знищити цей літак, не було зроблено», - сказав експерт.

Це наштовхує на думки про певні домовленості щодо російської окупації українського півострова, тому що важко пояснити бездіяльність української ППО та всіх інших задіяних структур.

«На прикладі затримання літака з топ-чиновниками “ПриватБанку”, виявляється, було достатньо пару дзвінків, щоб літак, який уже фактично перетинав кордон України, був посаджений і, відповідно, пан Яценко був затриманий співробітниками українських правоохоронних органів» , - наголосив політичний експерт.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Постає питання, що заважало в березні 2014 року так само одним телефонним дзвінком вирішити питання подальшої долі заколотників, які в Москві зустрілися з керівництвом Державної думи і фактично отримали плани щодо проведення так званого референдуму. Літак з Аксьоновим і Костянтиновим повертається у зворотному напрямку і знов з боку української сторони немає жодних дій, аби хоч якось перешкодити цим негідникам.

Раніше Снєгирьов заявляв, що досі не звинувачено тих, хто підготував ґрунт на сході для агресії з боку РФ.

Також політолог розповідає, про міжусобиці терористів, у яких вони звинувачують Україну.