Військовий експерт, політолог і голова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов у власній програмі «Политика наизнанку» розповів про дипломатичний конфлікт України з Білоруссю.

«Кравчук заявив, що українська делегація навряд чи повернеться у Мінськ, бо Мінськ, на думку Кравчука, є виключно проросійським. І ті настрої, які панують у столиці Білорусі, жодним чином не відповідають позиції української сторони. З аналогічною заявою виступив пан Рєзніков», - зазначив Снєгирьов.

Політолог нагадав, що у попередніх передачах він виступав з критикою цих заяв. Також він додав, що за одну добу Україна встигла посваритися з Польщею, назвавши її недружньою, і з Білоруссю.

«Реакція Республіки Білорусь була миттєва. Міністр закордонних справ цієї країни заявив, що вони власне і не набивалися у миротворці та лише забезпечили майданчик для перемовин й інше питання, якщо українська сторона не готова взяти на себе зобов’язання у Мінському форматі. Пролунали звинувачення української сторони у небажанні виконання взятих на себе зобов’язань», - підкреслив Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

За словами ведучого, Україну звинуватили у відмові від виконання їхніх зобов’язань і, на думку білоруського голови МЗС, Україна може шукати будь-який інший майданчик.

«Ми знайшли ще одну пригоду собі «на п’яту точку». Нам лише не вистачало непорозумінь з Республікою Білорусь. І це на тлі повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони, що на території цієї країни наразі додатково розгортаються сили вторгнення», - зазначив політолог.

Нагадаємо, для Знай.ua Снєгирьов розповів, який відсоток населення підтримує вступ до НАТО.

Раніше Знай.ua поширював, що Снєгирьов розповів про перспективи України щодо вступу до НАТО.