У квітні цього року була 7-ма річниця початку війни на Донбасі. Багато бійців, які отримали поранення, стикалися з проблемою пошуку фізичної та психологічної реабілітації. Гість програми багато в чому їм допомогла.

Реабілітолог бійців російсько-української війни і тренер з легкої атлетики Наталя Крушинська в програмі Гаррі Табаха «On target» розповіла, як зароджувалася сфера реабілітації бійців російсько-української війни й інші деталі.

«З кожним роком стає все більше бійців, які потребують реабілітації. У 2018 року до нас звернувся Вадим Свириденко (уповноважений президента з питань реабілітації учасників російсько-української війни, - ред.) і Костянтин Винниченко (помічник уповноваженого з питань реабілітації, - ред.) з проханням почати фізкультурно-спортивну реабілітацію, і з цього моменту ми почали її розносити серед бійців – людей, які мають потребу у цьому», - зазначила Крушинська.

Ведучий Гаррі Табах додав, що в Америці люди, які займаються реабілітацією бійців, добре заробляють. Ведучий поцікавився, чи добре заробляє на реабілітації гість програми.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«На жаль, в нашій країні це йде тільки як волонтерство. Ця фізкультурно-спортивна реабілітація йде з 2018 року і це ще проєкти, які не оплачуються і знаходяться на початковій стадії», - відповіла Крушинська.

Реабілітолог розповіла, що вони займаються з бійцями 3 рази на тиждень, а в інші дні, бійці займаються за індивідуальним планом. Також вона зазначила, що за роки роботи вони здружилися з бійцями і вони стали для неї фактично як діти. За її словами, дана сфера в Україні не фінансується належним чином, і вона працює як волонтер.

Нагадаємо, для Знай.ua Гордон розповів, у кого з політичних фігур не побоявся б взяти інтерв'ю.

Раніше Знай.ua публікував заяву Рахліса, що справжні герої себе не рекламували.