На пресконференції президента ми не почули цікавих меседжів пов'язаних з оновленням його команди. Про це розповів експерт і економіст Олексій Кущ в своєму блозі «Чесний погляд на економіку» на YouTube.

«Всі люди, які працювали і працюють в команді президента, висококласні професіонали, тільки не зрозуміло, чому економіка рухається в точку «Ж», до якої вона наближається на максимальних обертах. Обговорювати міністрів в Україні насправді смішно, тому що у нас існує Кабмін, який працює другий рік без затвердженої програми діяльності», - розповів він.

Кущ повідомив, що це парадоксально при існуючій монокоаліціі, тому монобільшість має піднатужитися і допомогти Кабміну написати програму його роботи, або відправити цей уряд у відставку. Але не відбувається ні того, ні іншого, підкреслив він.

«Ми спостерігаємо своєрідну політичну пісочницю або дитячий інфантилізм нинішніх політиків, хоча насправді це хитрий інфантилізм, тому що тактика «зеленої команди» полягає в тому, щоб набирати в уряд людей з боку. Не делегуючи в уряд людей зі своєї політичної сили. Це дивовижна ситуація, якщо подивитися на економічний комітет парламенту, там засідають десятки депутатів від монобільшості», - сказав він.

Кущ акцентував, що ми не бачимо в уряді практично жодного політичного представника партії «Слуг народу», весь склад уряду - це своєрідна солянка з випадкових людей. Така тактика в чомусь є і корисною, вважає він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

«Ці представники заходять в уряд і набирають порцію негативу, а їх потім списують, знімаючи з себе відповідальність», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Куща, що Україна повинна вигравати від сировинного буму.

Також раніше Кущ розповідав, що зараз світова фінансова система і економіка стали дещо складнішими.