Громадська і політична діячка і підприємниця, в минулому - нардеп, голова Всеукраїнської громадської організації «Віче України» Інна Богословська в програмі «БДСМ» з Олексієм Толкачовим розповіла про кардинальні відмінності українського і американського менталітету.

«У 1991 році, коли я вперше побувала в США, мені страшенно не сподобалося. Я повернулася і цілувала землю і нюхала листочки, квіточки. Не подобалась мені ця країна. Я багато років ще їздила туди по роботі - і політичної, і бізнесу. А зараз я їжджу до своїх дітей, які змушені були емігрувати з України. Вони поїхали з двома дітьми в нікуди», - відверто каже вона.

«Їм було дуже важко, і зараз непросто. Але завдяки дітям я бачу реальні цінності і розумію, на чому стоїть країна. Так-от, в Америці взагалі немає поняття жалоби. У нас якийсь керівник святкував Голодомор. Це триндець. Навіть якщо щось трапилося і оголошений траур, вся риторика спрямована на те, що потрібно зробити, щоб таке ніколи не повторилося, як потрібно набратися сил, щоб це якомога швидше пережити і жити далі, і любити один одного сильніше, і захищати один одного міцніше, і будувати краще і т.д.», - говорить Богословська.

Тобто у американців абсолютно позитивне мислення. Вони йдуть вперед.

«І коли Маск сказав, що Америка – найкраща у світі країна для інновацій – це абсолютна правда. Вони відкриті майбутньому. Там є купа свого геморою, купа своїх тарганів. Але ось це безумовна річ: вони не страждають, не займаються садо-мазо. Вони займаються проєктуванням майбутнього, нічого не бояться, один одного підтримують», - підкреслює вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Національне страждання стало культом, самоціллю, - Толкачов.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Нерозумно сподіватися, що зміниться наше життя, якщо самі ми не бажаємо мінятися, - Толкачов.