У чому полягає найбільша різниця між Канадою та Україною? На це питання відповів правник Олександр Комаров у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня».

Передусім Комаров зазначає, що різниця між Канадою та Україною полягає у ставленні людей до уряду. «Канаді пощастило. Канада має те, що називається добре врядування. До уряду є висока довіра», - підкреслює він.

Зокрема, правник розповідає, як канадці дотримуються карантинних обмежень, які встановлює уряд задля боротьби з пандемією. За його словами, там практично немає закладів, які би продовжували свою роботу підпільно, а про всі такі випадки громадяни самі повідомляють. Також експерт зазначає, що уряд послабив карантинні обмеження для вакцинованих громадян і лише тоді можна було побачити, як люди ходять в магазинах без масок. «Ті команди, які поступають від уряду, в цілому їм дуже-дуже сильно довіряє населення. Рівень довіри дуже високий», - констатує Комаров.

За його словами, Канада виглядає як краща версія США. «Тобто візуально все виглядає так само, як і в Сполучених Штатах. Канада виглядає так, як Сполучені Штати, якщо б в них не було візуально вираженої сегрегації», - міркує він. Принаймні, каже правник, цього в Канаді не помітно, а там, де все ж таки це наявно, виконує функцію декорації і має історичний характер.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Голіневич розповіла, як підтвердити досвід роботи для імміграції в Канаду без офіційного працевлаштування.

Також Знай.ua писав про те, що Голіневич заявила, що в Канаді існує близько 100 різних програм імміграції.