Про це він розповів в новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Основна різниця між зйомкою на телефон і відеореєстратор – це те, що мобільний додаток в телефоні дає захищеність даних. І друге – це зручність користування. Зараз в мобільному телефоні є все, навіть новини і телебачення. Ми вже настільки прив'язалися до мобільних телефонів і вони настільки зручні, що повертатися в минуле життя навіть не хочеться. А захищеність інформації йде саме в тому, що, знімаючи відео, мобільний телефон може прописувати геолокацію, час і дату», - підкреслив він.

Афонін розповів, що це все зберігається в єдиному файлі, підтвердив він, і коли він приходить на сервер і обробляється, то всі основні мітки включно з номером порушника і типом порушення знаходиться в самому файлі. Тобто він і захищений і дозволяє зробити автоматизацію, підкреслив він, і поліцейський, коли переглядає порушення, йому достатньо клацнути одну кнопку і автоматом підтягуються всі мітки.

«При цьому заповнюється шаблон постанову і відразу формується документ, який моментально може піти на мобільний телефон власника автомобіля. Тому, можна відразу відреагувати на правопорушення, а правопорушник зможе відразу подати апеляцію. Якщо розглядати так як є зараз, то вам повинен прийти лист на пошту, а так як в поштову скриньку люди стали дивитися ще рідше, ніж в телевізор, то виявити лист може бути досить проблематично. Завдяки додатку ви відразу дізнаєтеся, що виписано постанову і можете відразу подати апеляцію або відразу заплатити штраф», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, зі слів Лутковськой, що зараз вже далеко не всі готові користуватися «Дією».

Також Знай.ua писав про те, що Арістов розповів про постковідний синдром.