Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Як зазначає експерт, телебачення набагато краще підходить для політичної агітації, аніж блогосфера. «Телебачення здає позиції, але дуже повільно», - підкреслює він. З іншого боку, каже Трегубов, це твердження стосується радше України, аніж США.

Загалом же, міркує журналіст, все залежить від кожної конкретної людини, адже вона сама обирає собі найкомфортніші джерела інформації. Водночас він зауважує, що цей комфорт не обов’язково передбачає правдивість та адекватне відображення реальності. «Мова йде про психологічний комфорт. Тому є такі люди, які дивуються: хто голосував за Зеленського, адже я в моєму колі спілкування таких не знаю? Людина не розуміє, що вона сама сформувала своє коло спілкування», - розповідає Трегубов. Натомість інший, наводить він приклад, буде радіти відсутності прихильників Порошенка, хоча насправді він же їх і забанив.

Як пояснює гість програми, механізм роботи соціальних мереж влаштований так, що твоїми конкурентами стають не тільки журналісти. «Важлива популярність сама по собі. Якщо у вас на YouTube-каналі менше передплатників, ніж у Філіпа Кіркорова – це не означає, що Кіркоров як журналіст кращий вас», - пояснює публіцист.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Трегубов розповів, чи потрібно Україні вступити до НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов пояснив, чому старіє Youtube, як розвивається TikTok і які зараз труднощі переживає Facebook.